Proteinový chlebík
Bezlepkové mouky a proteiny jedou v plném proudu a proto Vám přinášíme nový recept na domácí chlebík plný bílkovin a minerálů! Chutná skvěle, je bezlepkový a přinese Vašemu organismu spoustu cenných živin
Co budeme potřebovat:
200g kozí sýr na strouhání
150g kozí gervais
Hrst dýňového proteinu
Hrst ostropestřcové mouky
3 vajíčka
3 lžíce mandlové mouky či lískového proteinu
1 stroužek česneku
Postup:
Všechny suroviny promíchejte do mazlavého těsta a vložte do menších forem, třeba muffinových - toto množství vyjde na cca 6-7 kusů. Formy vložte do trouby a nechte péct na 180 stupňů po dobu 15 - 20 min. Po vychladnutí nakrájejte jako malé kousky chleba a můžete servírovat. Třeba s rostlinnou pomazánkou a rukolou:)